Länkar, dokument och mallar

Här hittar du logotyper för nedladdning. Om ni har ett projekt som finansieras av Leader Östra Skaraborg är det viktigt att rätt logotyper finns på material ni producerar i projektet.

RäTT LOGGA PÅ RÄTT PLATS

Här hittar du logotyper för nedladdning. Om ni har ett projekt som finansieras av Leader Östra Skaraborg är det viktigt att rätt logotyper finns på material ni producerar. Det kan vara tryckta saker, men också filmklipp och digital marknadsföring som bekostas med hjälp av stödmedel i projekt. 

Grundregeln är att vår egen, alltså Leader Östra Skaraborgs logotyp skall använads tillsammans med EU-flaggan samt den officiella logotypen för Leader. Logotyperna skall presenteras i lika storlekar och en tumregel är att texten under EU-flaggan skall vara läsbar.

För frågor kring användandet av logotyperna, tveka inte att kontakta oss!

För projekt i programperioden 2023-2027

Leader Östra Skaraborgs logga samt EU-flaggan ”Medfinansieras av Europeiska Unionen” ska finnas på till exempel hemsida och trycksaker. Se nedan.

Önskar ni loggorna i .eps? Skicka ett mail till jesper.uvesten@leaderostraskaraborg.se så löser vi det.

För projekt som beviljats tidigare än 2023

För programperioden 2014-2022 ska Leader Östra Skaraborgs logotyp samt EU-flaggan för landsbygdsfonden och Leader-logotypen användas. Se nedan.

Önskar ni loggorna i .eps? Skicka ett mail till jesper.uvesten@leaderostraskaraborg.se så löser vi det.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.