Annie

Mitt namn är Annie, följ mig på  @skiteamandersson

Med utgångspunkt från bygden jag är uppväxt i, Kungslena kommer jag denna sommar dela med mig av mitt liv. Till stor del beståendes av träning löpning, rullskidor etc. Kanske något bakningstips också.

Häng med! 

Emil

Mitt namn är Emil, följ mig på @emil_qwarfordt

I sommar kommer jag bland annat dela med mig av mina stora intressen; makeup, fotografi och mode. Jag kommer att dela med mig av lite allt möjligt i vardagen, hoppas att ni kommer tycka om det😊

Vilma

Mitt namn är Vilma, följ mig på @vilmide

Jag kommer dela med mig av mina intressen djur, natur och växter. Hoppas även kunna fånga några vackra platser och upplevelser från sommaren. 

Charlie

Mitt namn är Charlie, följ mig på @pandan512

Jag kommer dela med mig av livet i naturen och att jag brinner för friluftsliv. Kommer också dela med mig sommaren med familj, vänner, djur och teater.

Rebecka

Mitt namn är  Rebecka , följ mig på @heppa_equestrian

Jag älskar djur och matte och i sommar kommer jag att dela med mig av hur min sommar på landsbygden ser ut samt vad jag tycker är det bästa med Skaraborg! 

Nellie

Mitt namn är Nellie, följ mig på @vanlithnellie

Mitt stora intresse är hästar. Jag kommer dela med mig av vardag på hästryggen, tävlingar och på turer i skogen. Men även del av vardag och  och fina platser att besöka. 

Igor

Mitt namn är Igor, följ mig på @igorwismen_

Jag kommer dela med mig av mitt intresse sport. Det kommer bli olika aktiveter i  naturen, så som MTB rundan, fiske, löpning eller fotboll! Kommer ge tips på bra platser för aktivitet i och kring Mullsjö.