Logga in
Print Friendly, PDF & Email

Lokal Matkultur Falbygden

Om projektet

Syftet med projektet ”Lokal Matkultur Falbygden” är att i Falköpings kommun sätta fokus på matfrågan på professionellt och organiserat sätt genom att stötta restauranger och kaféer med deras affärs- och ledarskapsutveckling för att skapa hållbara, stabila och attraktiva arbetsgivare, öka antalet lokala livsmedel på menyerna och synliggöra den lokala matkulturen. Detta ska göras med hjälp av beprövade arbetssätt och metoder med ambitionen att skapa en långsiktig struktur för det fortsatta arbetet med näringen inom Falköpings kommun vilket bidrar till att platsen blir mer kulinariskt attraktiv för boende och besökare.

Projektägare
Falköpings kommun
Kontaktperson
Kontakta Leader Östra Skaraborg för kontaktuppgifter till projektet.
Telefon
-
E-post
-
Beviljat stöd
1 499 630 SEK
Projektets slutdatum
2024-01-31
Fond
Landsbygdsfonden
Insatsområde
Näringslivsutveckling